Blog

20-07-2015 20:49

Dag 1... pffff...

Ik had toch verwacht dat het niet te erg zou zijn als ik terug kwam van vakantie maar Ow Boy wat had ik het mis! In Canada zelf bleef het een redelijk getal en bleef het gelijk en bleef ik onder de 70 kg maar eens terug thuis kreeg ik natuurlijk de naakte waarheid en harde realiteit tegen de neus gedrukt...

Jaja, ik heb er maar liefst bijna 6 kg bij gedaan op vakantie. Ik wou zo heel graag onder de 70 kg blijven maar die droom is hiermee aan diggelen geslaan :-(

Wat het wel voor me gedaan heeft is mijn voornemen van er terug aan te beginnen na de vakantie erdoor is gekomen. Met zo'n cijfer en tranen in de ogen heb ik me dus weer grondig herpakt en start ik mijn dieet weer vanaf fase 1A.. jaja de hele moeilijke en harde fase want ik hoop tegen mijn verjaardag er toch weer goed uit te zien en dan eindelijk onder die 65 kg te geraken! Moet toch lukken? Ik heb nog 11 à 12 weken dus op een kleine 3 maanden 7 kg kwijt geraken, als het even soepel loopt als de eerste keer ben ik ze al kwijt na 1 maand ;-)
We kunnen maar hopen!

De foto's waren ook weer confronterend.. meten heb ik nog niet gedaan, dat doe ik morgen want ik ben zo mega in Jetlag dat ik met moeite deze post kan schrijven.. dus we zijn goed begonnen hopelijk krijg ik gauw weer een lijf om trots op te zijn..

Tot de volgende

Groetjes
Miss F

15-07-2015 17:12

Hey allemaal

Ik ben aan het einde van mijn vakantie aan het komen en de schrik begint natuurlijk te komen. Dat ik verzwaard ben dat is geen geheim en iets waar ik absoluut zeker van ben, ik was al een beetje verzwaard toen ik nog moest gaan vertrekken... 66,5 kg denk ik bij vertrek als het al niet meer naar de 67 kg ging... mij niet meer op de weegschaal gesteld maar er hier in Canada wel eentje gevonden in de kelder. En deze geeft een niet zo leuke 69 kg aan.. pfff... maar ik heb het geweten! Ik hoop alleen maar dat ik niet boven de 70 kg ga want anders ga ik echt een beetje depri worden denk ik! 

Ik heb me er wel aan gehouden om te blijven sporten, wel niet elke dag maar iedere andere dag! Ik heb ook een nieuwe guide gevonden om het zogenaamde 'bikinilijf' te krijgen en als mijn knie het toelaat ga ik het zeker en vast proberen... het zal pijn doen maar om mooi te zijn moet je pijn lijden, dat weet iedereen natuurlijk.

Het lastigste zal natuurlijk weer met fase 1 beginnen zijn maar we moeten erdoor! We gaan voor de 62 kg of minder en we stoppen niet meer voor minder!
Ik ben weer super gemotiveerd en zal ook dus op maandag 20 juli 2015 terug starten en terug foto's trekken.. met een andere bikini want heb al een nieuwe favoriet :-D

Dus tot volgende maandag voor een nieuwe verse start!

Groetjes
Miss F

16-06-2015 08:49

Hey allemaal,

Eindelijk ben ik weer terug! Deze morgen stond er een vreselijke 66,5 kg naar mij te lachen en ookal ben ik ongesteld ik vond het alles behalve amusant! Dus vandaag vliegen we er weer in voor de laatste loodjes... we zien wel hoever we geraken. Ik moet zaterdag wel naar een trouwfeest maar ik zal me proberen inhouden en niet te gaan overdrijven, het was natuurlijk wel vooral de alcohol die het hem deed nu de laatste dagen want met het mooie weer en wat vrienden op bezoek...
Maar goed, een nieuwe start en we hopen nog steeds onder die 65 kg te zitten voor we binnen 2 weken op reis vertrekken :-( Het lijkt nu wel meer onhaalbaar maar ik ga het proberen en zie wel waar ik terecht kom!

Groetjes
Miss F

02-06-2015 16:25

Hey iedereen

Ik wil eventjes dit bericht sturen aangezien ik maandag geen wekelijkse melding en weging heb gedaan. Ik ben namelijk al 3 dagen niet meer bezig met mijn dieet!
Ja ik weet het, ik ben er ergens ook niet trots op maar het werd allemaal een beetje te veel. Ik bleef op hetzelfde gewicht staan wat ik er ook voor deed, ik mocht sporten en mijn dieet 100% volgen het veranderde niks. Ookal sta ik nu op het gewicht van voor mijn laatste zwangerschap was het voor mij heel belangrijk om onder dat gewicht te zitten en zeker onder die 65 kg tegen dat ik op reis vertrek. Dat zal er nu wel niet meer inzitten maar ik zal me ook snel herpakken. De fase 1 techniek is me ook niet gelukt en daarom dat ik er eventjes tussenuit moest, even genieten van alles en verstand op 0.... ben ik bang voor die weegschaal vrijdag? Ja zeker, ik ben dan 5 maanden bezig en ik ben met mijn resultaten aan het knoeien maar ik had even deze pauze nodig. Ik probeer ook niet danig te overdrijven in mijn eten maar ik ben ervan aan het genieten!

Stiekem hoop ik dat mijn lichaam weer zal reageren op de shock als ik terug met mijn dieetvoeding start en dat ik toch nog 2 kg zal kwijt geraken tegen dat ik vertrek maar misschien is dat net ietsje te hoog gegrepen aangezien ik in 4 weken vertrek. We zullen zien, het plan is om me morgen weer te herpakken (hopelijk niet te veel boven de 66 kg gegaan) en uitkijken naar de weging en meting op vrijdag om dan verder te gaan met de wekelijkse wegingen op maandag... ik ben er bijna ik weet het maar het wordt ongelooflijk moeilijk nu! Dus het zal zeker en vast tandjes bijten worden, zeker aangezien er nog een paar feestjes tussen zullen zitten...

Op naar de volgende ;-)

Groetjes
Miss F

28-05-2015 09:39

Heykes,

Vandaag zie ik het weer allemaal beter zitten, fase 1 terug doen valt op zich beter mee dan ik had verwacht en ik moet zelf mijn best doen om tijdig te eten. Misschien ook door mijn detox kuur dat ik wat minder honger heb? Ik weet het niet. Nu een weekje bezig met de detox en het enige wat ik nu voel is dat ik elke dag 1 à 2 keer het toilet ga opzoeken maar voor de rest. Toch wel eens op de weegschaal gaan staan en ik zal een mooie 65,3 kg verschijnen... dat gaf me ergens een goed gevoel omdat het toch langzaamaan weer aan het dalen is, als ik me nu goed houd en niet meer ga zeuren dan komt het volgens mij wel goed! Maar het niet zeuren... ik moet zondag naar een lentefeest dus het zal al moeilijker worden dan, een cava'tje zal wel niet zoveel kwaad kunnen zeker?? We zullen zien hoe de rest gaat...

Ik heb ook opnieuw een motivatie gevonden om verder te gaan! Ik kan ondertussen in mijn kledij dat ik gepost heb op dag 54... ik kan heel goed in mijn 2 kleedjes dus dat is al een hele overwinning! Het kleedje met meerdere kleurtjes ga ik aandoen zondag voor het lentefeest en het coraalrode kleedje ga ik dragen voor de doop van mijn dochter deze zomer op reis. Mijn jumpsuits zijn ook al gepast en ik kan erin en ik krijg ze dicht... maar... jah, er is er in kunnen en ER IN kunnen en aan de buikstreek zie je toch dat ze nog een beetje spannen... die verdomde buik toch, waarom is dat zo'n moeilijke streek? 
Maar goed, ik kan er dus in... nu heb ik een broek gemaakt..

Een 7tal jaar geleden heb ik een reisje gemaakt naar Lloret De Mar... ik was nog redelijk jong en had nooit zo'n reisjes gemaakt, nog maar 1 baby dus... het was de moment! Met een paar vrienden gegaan en me super geamuseerd! Daar stond ik op mijn gewicht laat ons zeggen! Ik had een favoriete broek, mijn zwarte mega goed passende broek... hier een foto van mijn tijd daar:

Wat een tijd... zorgeloos en al maar dit is dus het lichaam dat ik zo hard mis en terug wil. Ik weet dat ik rekening moet houden met het feit dat ik 3 kinderen heb maar op deze foto heb ik er al eentje gehad dus het moet mogelijk zijn! Dus deze broek heb ik veel gedragen omdat ik me er super goed in voelde, met alle gevolgen van dien. Ik heb ze tot op de draad versleten, zo erg dat ik ze even droeg voor mijn 'Halloween' lessen... dus heb ik besloten ze opnieuw te maken! Ik heb deze broek volledig uit elkaar gehaald (met pijn in het hart) om de stukken als patroon te gebruiken. En ik heb ze gemaakt in het blauw en in het rood!

Nice toch.. ik ben er toch mega trots op, het heeft me veel werk, zweet en pijnlijk denkwerk gekost maar het was het uiteindelijk allemaal waard! Tot het moment dat je weer geconfronteerd wordt met je omvang en de broeken probeert aan te doen...

Amaai.. dat is toch weer een controntatie zenne... Ok ok ik krijg ze tot boven en dat is ook al een prestatie maar er moet toch nog een 2tal cm van mijn billen verdwijnen en een goeie 5 cm van mijn buik... maar 10 cm zal nog beter zijn want het is niet de bedoeling om met zwembandjes rond te lopen als ik deze broek aanheb. De rode valt ook net iets kleiner uit (handgemaakt is nooit gelijk) dus er moeten er zeker nog een paar af! Tegen de vakantie zal het waarschijnlijk niet meer lukken maar we gaan het proberen. Het zal wel leuk zijn als ik ze zal kunnen dragen want het zijn MIJN broeken... dat is gewoon de max dus zal ik ze ook met trots dragen. Ik denk dat ik er ook nog eentje zal maken in het zwart maar ik ga eerst wachten tot ik in deze 2 kan en dan andere kleuren ook maken, anders gaat mijne vent zot worden :-D
Zo heb ik natuurlijk een leuke motivatie bij om verder te doen met mijn dieet! We blijven volhouden ookal is de weegschaal ons soms wat minder gunstig! 

Ik heb ook een nieuwe fitness challenge gevonden waar mensen toch mooie resultaten mee behalen... maar dat is voor maandag! Heel zwaar maar blijkbaar effectief! We zullen zien ;-)

In een goeie week ben ik alweer een maand verder, qua gewicht zal er niet veel af zijn want ik ben al 3 weken blijven hangen maar ik hoop wel tegen dan onder de 65 kg te zitten... nog een weekje voor 400 gram, dat moet toch lukken? Blijven focussen en blijven doorgaan... ik kan het! Nog 34 dagen en ik vertrek op reis... spannend! Mijn weging voor 6 maanden zou daar moeten gebeuren maar aangezien mijn weegschaal daar anders is zal ik het doen de dag van mijn vertrek... op 1 juli dus.

Goed, op naar de volgende weging! Tot maandag!

Groetjes
Miss F

26-05-2015 09:31

Hey allemaal,

Gisteren was echt een mega slechte dag! Ik laat vanalles en nog wat, moet me alles ontzeggen dat ik lekker vind! Ga je op de weegschaal staan en zie je dat er bijna 2 kg is bijgekomen... dus het was het allemaal niet meer waard dus ben ik gewoon die dag (het was toch een feestdag dus gezellig allemaal samen) alles gaan eten wat ik wou. Ik heb zelf een overheerlijke notencake gebakken en dat vond niemand die hier woond/kwam erg... hij was echt super lekker!
Ik heb pizza gegeten, zelf een echt stukje chocolade... zondigen a volonté dus. Ik ben er niet trots op want net zoals de vorige keer ben ik behoorlijk ziek geweest die dag van alles gewoon te eten.
Vandaag dus even de schade bekijken en terug op die weegschaal... met een heel bang hartje!

What??? Ik ben gewoon weer op mijn vorige gewicht.. na alles wat ik gisteren at en dronk. Mijn weegschaal is dus deftig kapot en ik heb gisteren zo mega gezondigd voor niks... pfff... wat zwaar toch, zowel emotioneel als lichaamlijk, zo'n dieet! Maar goed nu hebben we weer een reden om ons te herpakken! We gaan er weer tegenaan!

Ik heb ook weer iets lekkers ontdekt! De 'rode vruchten muffin' die je in de microgolf klaarmaakt... en dat weer allemaal uit een zakje

Lekker smullen maar... het lijkt bizar om zoiets te maken in de microgolf en ik was er ook niet zeker van maar ik moet zeggen het heeft me gesmaakt! Weer iets dat we kunnen aanvullen aan lekkere dingen in het dieet... niet voor alle dagen maar zo 1 keer in de week, het kan zeker smaken. Lekker zoet... een dieet muffin ;-)

Aangezien ik nu al een tijdje tussen die 65 kg en de 66 kg blijf hangen heb ik besloten deze week nog eens fase 1a te doen... de hele strenge fase tot ik onder die 65 kg zit want mijn lichaam is zich volgens mij aan het settelen op dit gewicht. Waarschijnlijk ook omdat ik nu terug op het gewicht sta van voor mijn laatste zwangerschap.. maar dit is natuurlijk niet het gewicht dat ik wil! Ik wil toch zo graag onder die 65 kg zitten en zelf onder de 64 kg als het eventjes kan! We zullen zien hoe het nu verder gaat maar deze week is het alleszins de broeksriem terug dicht en er weer voor gaan.. het zal weer een aanpassingen zijn zo weer enkel die producten eten maar het is voor het goede doel ;-)

Tot de volgende!

Groetjes
Miss F

25-05-2015 09:27

Maandag weegdag dus hier gaan we dan!

WHAT???????????? NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Hier kan ik dan absoluut niet mee lachen! Laat maar, Fuck it! Ik heb er genoeg van...

21-05-2015 13:40

Heykes,

Gisteren had ik echt een mega slechte dag! Ik heb me op de weegschaal gesteld omdat het de laatste weken echt niet meer gaat en ik hoopte op verbetering! Niet dus, het was weer omhoog gegaan en ik woog weer 66,2 kg.. en de moed is me in de schoenen gezakt! Ik had de tranen in mijn ogen omdat ik mijn doel niet zal behalen (ik ben ook ongesteld dus loop ik al wat emotioneler) en ja hoor... ik heb het allemaal achter me gelaten en ben beginnen 'bingen'... ik heb vanalles gegeten wat niet mocht. 's Morgens nog aan de regels gehouden maar daarna heb ik me even laten gaan! Ik heb een boterham gegeten met kaas en dan nog eentje met kippenfilet, deed zo'n deugd om nog eens een normale boterham te eten.. 's middags ben ik er dan helemaal over gegaan, ik heb me een zak chips genomen en heb me volledig laten gaan. Het kon me allemaal niks meer schelen en ik was het beu om me alles te ontzeggen en geen resultaat te hebben! Als afsluitertje heb ik nog een 'Magnum' ijs gegeten, zo freakin' lekker en het heeft me allemaal heel erg gesmaakt! Zo lang geleden, al die lekkere smaken... Mmmmmm!

Tegen de avond begon ik me wel heel slecht te voelen, ik was mega ongemakkelijk! Ik moest nog een les Zumba gaan geven en wist niet hoe ik dat uurtje ging doorkomen, ik heb niks meer gegeten 's avonds en zo les gaan geven. Ik was heel wat minder energiek en ben echt heel lang ongemakkelijk geweest van mijn 'binge' momentje... Dus ik had mijn lesje geleerd! Mijn lichaam is al die suikers en andere vieze vette dingen niet meer gewoon en wist niet goed meer wat te doen met al die stoffen. Ik heb een high gehad van mijn suikers en koolhydraten maar tegen dat ik les moest gaan geven ben ik in mijn low gegaan... nadeel van al die vuile suikers natuurlijk. Ik heb ervan genoten op het moment zelf maar het gevoel achteraf... was het toch niet echt waard achteraf gezien.

Dus ben ik ook in actie geschoten en heb ik eens bekeken wat ik kan doen om mss nog wat gemakkelijker enkele kilo's af te vallen en kwam op één van mijn websites een detox programma tegen van 2 weken. Het is iets wat ik zowiezo eens wou uitproberen en dus was het nu een betere tijd dan ooit! Ik ga gewoon mijn lichaam detoxen en zien wat het brengt! Niet dat ik denk dat er nog veel afvalstoffen zijn met het dieet dat ik doe maar ik kan het maar proberen. Als ik de resenties lees is het minste die eraf is in 2 weken tijd 2 kg en het meeste liep op tot 5 kg op de 2 weken. Het is ook een programma dat je kan herhalen en dat ik mss wel zal meenemen op reis ook, als het werkt en doet wat het moet doen. Het zou me ook weer wat meer energie moeten geven! 

Vandaag dus mega 'excited' om mijn pakket te krijgen met benodigdheden en mijn detox... zodat ik er vandaag ook direct mee kon starten!

Mega spannend en ik zie het volledig zitten! Je moet de 'Mincidetox' mengen met 250 ml water, aangezien ik in de reviews had gelezen dat het nogal zoet kan uitvallen dus heb ik ervoor gekozen om het in een flesje van 500 ml te mengen. De smaak staat aangegeven als Rode Vruchten dus op zich kan het niet slecht zijn, toch?

Zo ziet het drankje eruit nadat het gemengd is. Dit moet ik uitdrinken gedurende de hele dag dus we zullen zien wat het doet! De smaak is lekker, beetje waterig natuurlijk met dat ik het in 500 ml doe maar ik denk dat ik het niet zou willen drinken voor 14 dagen als ik het in 250 ml zou oplossen. Het moet wel in een flesje of shaker want je moet behoorlijk schudden om het op te lossen en eens je aan het drinken bent moet je ook af en toe bijschudden omdat er een witte laag op de bodem komt te staan. Ik zie het zitten en hoop vooral mijn buik en die verrekte 'lovehandles' weg te krijgen! 

Het ziet er uiteindelijk op foto precies niet zo erg uit dan dat ik het ervaar en zie in de spiegel maar ik weet dat ik ze kan vastpakken en als ik dans dat het beweegt waar het niet zou moeten dus laten we hopen dat dit me een beetje verder helpt in mijn bikiniklaar lichaam voor de reis want ik heb maar een kleine 5 weken meer... we zien wel en ik probeer niet meer te zeuren, tot nu toe geen neveneffecten gekregen van mijn 'binge' maar die kunnen natuurlijk nog komen en je zal nooit anders zien dan dat ze er zullen zijn als ik me maandag weer moet gaan wegen... maar goed dat zijn dan weer zorgen voor maandag ;-) Nu gaan we er weer keihard voor gaan en een beetje hoop zetten in het detox programma! Let's go!

Tot de volgende keer dan maar weer!

Groetjes
Miss F

18-05-2015 13:33

Hallo,

Ik heb al een hele weg afgelegd en het dieet begint zwaar door te wegen, zeker omdat er in mijn gewicht nu niet veel verandering meer komt! Dat is een beetje teleurstellend en ik wil niet meer op die weegschaal gaan staan omdat de teleurstelling er zeker zal zijn! Dus vandaag dan toch de weegschaal

Pfff... waarom toch.. ik geraak maar niet onder die 65 kg... ik wist dat ik op een bepaald moment zou stagneren en niet zou mogen opgeven maar het is echt niet bemoedigend om zo'n resultaten te zien na een week dieetvoeding te eten. Er is maar 100 gram af en ergens moet ik blij zijn dat ik nog steeds gewicht kwijt ben maar toch lijkt die 65 kg zo ver weg en de 62 kg nog veel verder! Maar ik houd mijn hoofd hoog en probeer verder te doen tot ik op reis moet vertrekken... hopelijk volgende week een beter resultaat!

Tot de volgende!

Groetjes
Miss F

14-05-2015 18:42

Hey

Ik moet even schrijven want ik ben niet zo goed bezig... ik moet me echt stevig herpakken want ik ben mega aan het beginnen zeuren! Niet goed dus... die laatste 4 kilo zullen geen lachertje zijn. Het was allemaal veel gemakkelijker als ik veel zwaarder was en meer moest gaan afvallen. Pfff het is echt heel moeilijk aan het worden, gisteren pannenkoeken gemaakt en daar kan ik heel gemakkelijk vanaf blijven en dan 's avonds frietjes... meestal eet ik 1 frietje voor de smaak maar had er nu wel 5 gegeten, OK het is nog niet om over te klagen en zagen maar als je bedenkt dat het eigenlijk helemaal niet mag.. een beetje hier en een beetje daar en heel mijn dieet is naar de vaantjes. 
Mijn alcohol, daar heb ik minder last van om het zo te laten maar mijn brood en zo dat begint nu toch zwaar op me te wegen! Ik ben super tevreden met mijn fruit nog steeds maar de verleiding naar al de andere dingen worden nu wel groter en eens je weer met die koolhydraten begint, krijg je weer meer honger. Ik moet zeggen het is het eerste dat ik merkte als ik de frietjes op had gegeten, de dag erna had ik super veel honger ineens terwijl ik normaal gezien gewoon op mijn uur wacht en er soms echt moet op gaan letten dat ik tijdig eet.
Een paar dagen geleden ben ik zelfs vergeten eten over de middag en dat is ook niet goed natuurlijk!

We gaan ons dus stevig herpakken, deze morgen was de weegschaal me niet echt gunstig... ik was bijgekomen en dat is ook een beetje een alarmbelletje die afgaat natuurlijk. Al die verleidingen rondom rond zijn soms een beetje te veel aan het worden en hoe meer ik zeur hoe meer honger ik krijg! Ik moet er dus iets aan doen, die feestdagen zijn ook dodelijk. Je loopt thuis rond maakt eens iets lekkers voor de kids en moet er dan zelf afblijven... pfff niet gemakkelijk. Daarom dat de beginfase het gemakkelijkste was! Ik likte zelf mijn vingers niet af!! Zo streng was ik op mezelf, geen verleidingen toelaten en je strikt aan de regels houden! Dat moet ik er weer inkrijgen en ga ik vanaf morgen weer strikt moeten toepassen want anders ben ik heel mijn dieet aan het verknoeien..

Bijna tijd voor een reisje... Nog 7 weken en ik lig in de zon... niet veel tijd meer dus voor die overige 4 kg. We doen ons best, herpakken ons mega en gaan ervoor! Op naar minder dan 65 kg en uiteindelijk mijn 62 kg... 

Let's go!

Groetjes
Miss F

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>