Blog

11-05-2015 14:35

Hoi,

We zijn alweer maandag en dus alweer een weekje verder, ookal heb ik me vorige week nogmaals tussendoor op de weegschaal gesteld we gaan gewoon door met onze maandag weging zonder daar rekening mee te houden. Ik moet natuurlijk wel rekening houden met het feit dat ik overgestapt ben naar een nieuwe fase (Thank God) en nu dus weer meer mag gaan eten, voorlopig houd ik het bij fruit en yoghurt 's morgens maar ik denk morgen eens een boterham te eten... zo mega lang geleden.

Maar nu dus die weegschaal deze morgen

YES!!! Er is op een weekje tijd toch 1,7 kg afgegaan! Man en dat allemaal door de cava te laten of wat? Ik ging er eerlijk gezegd vandaag wel met een bang hartje op gaan staan want je weet wel, moederdag dit weekend geweest dus rijkelijk gegeten en gedronken... ik heb me er redelijk aan gehouden maar die cava natuurlijk weer. Maar ik ben echt super blij met dit resultaat!!! Ik had dit niet meer verwacht in deze fase van het dieet! Nog een kilootje en ik ben tevreden, we kunnen dan met een geruster hart op reis gaan vertrekken ;-)
We mogen natuurlijk niet te vroeg beginnen juichen, we hebben nog een lastige weg af te leggen maar ik vind dit echt zo een super resultaat, ik heb een dansje gedaan van geluk toen ik van de weegschaal stapte.
Sinds mijn laatste weging is er toch ook nog steeds 400 gram afgegaan en dat was 3 dagen geleden... zo kan ik er heel goed mee leven. Zo'n 100 gram per dag is zo'n 700 gram per week nog en ik heb nog 7 weken dus als het zo blijft sta ik zeker en vast op mijn gewicht als ik moet vertrekken op reis... dan zou ik zelf minder wegen en maar 61 kg wegen! Man daar kan ik momenteel maar van dromen, we gaan blij zijn als we onder die 65 kg geraken en de rest is mooi meegenomen.

Voor de mensen die denken dat ze veel te graag snoepen en honger zullen lijden in dit dieet... in het begin is het doorbijten en houd je vast aan de lekkere dingen in het dieet zoals de repen (vervangen perfect die Twix of Snickers of Mars) en natuurlijk die heerlijk 'Brownies'

Hij is echt overheerlijk! Je zou het echt met een echte brownie kunnen vergelijken, zo lekker is hij. Je mag ze natuurlijk niet onbeperkt eten maar zo eens bij de kofie of thee.. of als je een klein hongertje hebt!
Geen nood er zijn zoveel lekkere dingen, te veel om op te noemen dus het is het zeker waard!

Ik ben weer tevreden voor deze week! Nog eventjes en ik heb mijn voorlaatste mijlpaal bereikt.. onder de 65 kg. Het komt dichterbij en normaal gezien zou ik er in een tweetal weken moeten zijn... laten we hopen dat het vlotjes gaat en dat moedertjesdag niet blijft hangen deze week.

Tot de volgende

Groetjes
Miss F

 

08-05-2015 09:59

Hallo,

Ik ben nu al een hele tijd aan het wachten op mijn volgende fase omdat ik in mijn 4 maanden het fruit echt wel begin te missen! Dus heb ik mij vandaag toch nog eens op de weegschaal gesteld...

Er is meer dan kilo af... wat van die 'vuile' alcohol blijven allemaal kan doen eh ;-)
Ik dus mega ongelooflijk blij want dit betekend dat ik meer dan genoeg ben afgevallen om naar mijn volgende fase te gaan! Dus ik mag eindelijk overstappen naar fase 2A... yeay

En we weten wat dat wil zeggen!! Weer een aanvulling van toegelaten voedingsmiddelen in mijn dieet. Ik mag volkoren brood eten, ookal is het niet zo heel erg veel. Dit samen met een sneedje kaas maar ik mag ook kiezen voor 2 eieren, ook natuur yoghurt en platte kaas staan vanaf nu op het menu. En dan natuurlijk mijn fruit! Yes ik mag eindelijk fruit eten en daar heb ik nu 4 maanden op gewacht! Maar het was het uiteindelijk zo waard

Ziet dit er niet gewoonweg heerlijk uit!! En dat ik deze fase nu net in de aardbeien periode mag hebben... ik ben so freakin' happy! Ik heb alvast ook framboosjes gekocht maar nog geen blauwe bessen want die blijven toch een beetje duur maar zo weet ik wel wat gegeten in Canada, op reis!
Dus nu mag ik weer heel wat meer gaan eten en ik hoop dat mijn gewicht nu nog altijd een beetje blijft dalen, zodat ik met een gerust hart op reis kan vertrekken!
Eens ik onder de 65 kg zit kan ik aan mijn volgende fase beginnen, als het niet zo vlot gaat ga ik wel ten laatste binnen 3 weken beginnen met fase 2B zodat ik mijn fases kan doorlopen voordat ik op reis ga. Ookal ben ik niet alles kwijt ga ik op reis niet strikt gaan diëten... ookal zal ik er blijven op letten.

Op naar de volgende weging (deze ga ik niet meetellen in mijn verschil van week tot week)

Tot de volgende

Groetjes
Miss F

 

05-05-2015 14:13

En ja hoor we zijn alweer een maand verder! Ik ben vandaag al 4 maanden bezig met dit dieet en ik doe het nog altijd goed (ookal zeg ik het zelf!)

Mijn gewicht is niet meer zo drastisch gedaald als voorheen maar ik ben nog steeds heel tevreden met wat ik tot nu toe bereikt heb. Ik kom er, langzaam maar zeker! Gisteren ook gewogen want het was weegmaandag maar toch vandaag nog een klein verschilletje :-D

Toch nog 100 gram af sinds gisteren... een heleboel maar voor mij maakt het toch wel een verschil want het is toch weer 100 gram dichter bij mijn doel. Dit wil zeggen dat ik op 4 maanden tijd 21,4 kg kwijt ben geraakt en dat is een hele prestatie ookal zeg ik het zelf! Dat is toch meer dan 5 kg per maand en dat was mijn doel van in het begin. Ik heb nog 5,5 kg te gaan en dat zal me lukken ookal ben ik er ergens ook wel van overtuigd dat het me niet zal lukken voordat ik op reis vertrek maar op reis ga ik genieten, niet overdrijven maar wel genieten. Dan nemen we de draad terug op als we terug zijn.
Deze maand is er maar 3,6 kg af gegaan dus dat is net geen kilo per week (rekenen op 4 weken per maand) en daar ben ik best ook nog tevreden mee, zeker als je kijkt naar mijn laatste week. Dus ik kan echt helemaal niet klagen met mijn resultaten tot nu toe ookal had ik ze liever ook beter zien gaan want dit wil zeggen dat ik nog steeds niet aan fase 2 mag beginnen... mss binnen een paar dagen want ik mag starten als er nog eens 100 gram af is dus we zullen zien. Ik laat het zeker weten als het zo ver is!

Mijn meting was eigenlijk wel verassend goed! Mijn gewicht was niet zoveel verdwenen maar de cm'ers blijven gaan en dat is ook wel heel belangrijk vind ik! 

Ik ben toch weer een mooie 26 cm kwijt geraakt en ben nu al meer dan een meter in omtrek kwijt! Toch wel een resultaat om iets of wat trots op te zijn al zeg ik het zelf! Het is nog steeds niet wat ik zou willen (billen wil ik graag onder de 55 cm krijgen) maar we gaan de goede richting uit en als we het goed blijven volhouden komen we er wel. Het enige dat wel mag beginnen wegsmelten zijn mijn verdomde 'love-handles' want die ben ik ook wel meer dan zat! Maar dat zal ook wel komen met tijd zeker... ik hoop het alleszins.

Ik zie ook weer een mooi verschil op de foto's, die ik upload tussen mijn foto's... het is echt de moeite, ik moet mij niet meer zo heel hard schamen om me in die bikini te gaan vertonen en dat is ook al leuk! Ik kan zo op reis gaan met de baby op mijn arm zonder mij al te veel te schamen ookal zie ik er nog steeds niet uit zoals ik zou willen... maar daar werken we aan en ik ben er ook nog lang niet!

Ook heb ik mijn BMI berekend vandaag met het gewicht van vandaag:

Die begint ook steeds beter te worden... het zal pas helemaal leuk zijn als er weer 21 staat maar we gaan er langzaam naartoe! Ik kom dan ook van 31,1 BMI en dat is toch al een serieuze daling! Ik stond in het rood en mag nu met gerust hart en heel trots zeggen dat ik in het groen sta! YES I DID!

We gaan ons weer goed herpakken en er flink tegenaan gaan om toch onder die 65 kg te geraken tegen dat we op reis vertrekken! 

We gaan verder, doen ons best en proberen tegen volgende maand onder de 65 kg te zitten.. dat is mijn nieuwe doel! 2,5 kg op een maand moet toch haalbaar zijn aangezien het voordien 5 kg was en nu nog meer dan 3 kg... mijn verwachtingen zijn dan ook niet super hoog toch? We zien wel maar als ik er geraak zal ik toch met een geruster hart op reis vertrekken...

Let's go, let's do this!

Tot de volgende.

Groetjes 
Miss F
xoxoxoxoxoxoxox

04-05-2015 12:09

Heykes,

Vandaag met een bang hart op de weegschaal gaan staan want ik heb het echt niet zo goed gedaan...

Woehoe... er is toch nog iets af gegaan! Ik was ervan overtuigd dat er iets zou zijn bijgekomen. Toch nog een hele kleine 100 gram eraf. En alles wat eraf is is meegenomen, toch?

Neen ik ben absoluut niet trots op mijn resultaat deze week! Dus ik ga me extra inzetten om er toch nog een mooi getal van te maken om op reis te vertrekken. Ik weet hoe het komt, ik zei het al eerder cava hier en daar en dan proeven van de normale kost in huis... het heeft zijn tol maar er is niks bij dus dat vind ik ook wel dik OK. 
Wel een dipmomentje gehad met mijn broeken die ik wel al dicht krijg maar er hangt nog een rolletje over... en ik wil dat rolletje zo dolgraag weg en ik heb maar 8 weken meer :-( maar ik heb het mezelf aangedaan en daarom dat ik me wel kan vinden in deze resultaten. 

Morgen alweer een maand verder en dan gaan we weer meten, ik voel het aan mijn kledij dus zou er toch weer een verschil moeten zijn. Het zal geen 30 cm meer zijn en zeker geen 5 kg zijn maar we komen er wel! Nog 5,5 kg te gaan en ik ben er, mss moet ik na mijn reis nog verder doen maar we zien wel! Op naar morgen.

Groetjes
Miss F

02-05-2015 14:38

Hey,

Het begint lastig te worden om het allemaal vol te blijven houden... pfff.. en ik moet eigenlijk niet zo ver meer. Ik denk niet dat ik deze week veel kwijt zal zijn want ik heb een paar dingen gegeten/gedronken die niet mochten :-(
Het begin van het einde! Ik heb redelijk wat cava gedronken deze week... housewarming hier, feestje daar en er gewoon eens zin op hebben. Het is nergens goed voor maar oh zo verleidelijk. Vanaf maandag dan maar weer de riem erop op vlak van alcohol. Maar ook gewone dingen, eens proeven van mijn koken als ik bezig ben. 2 hapjes van de ovenschotel, eens een lepeltje spaghetti als ik frietjes maak eet ik 1 frietje (het blijft echt wel bij 1)... het is niet veel maar het mag eigenlijk allemaal niet. Ik wist dat dit zou komen, het moment dat ik me beter zou gaan voelen als de eindstreep dichterbij zou gaan komen en hier zijn we dan. Ik ben in de gevarenzone aangekomen maar ik ga me weer herpakken! 

Ik ben ook een nieuwe Challenge begonnen op Facebook die me ook verder zal helpen
https://www.facebook.com/events/1432396407063701/

Mijn vorige Challenge heeft mijn lichaam ook goed aangepast, ik voel en zie het vooral aan mijn armen. Mijn buik is ook veel steviger geworden en mijn benen/billen zijn keihard dus ik ben wel zeer tevreden met de resultaten! Dus met mijn nieuwe Challenge doen we nog meer oefeningen en bewerken we dus nog meer spieren waardoor we nog een mooiere lijn/structuur zouden moeten krijgen in ons lichaam tegen de zomer! Ik hoop van wel!

Zo op naar de volgende weging en dan ben ik de dinsdag ook alweer 4 maanden bezig, spannend! Het zullen er geen 5 meer zijn maar alles wat het is, is er toch maar weer lekker af! Dan gaan we voor de volgende mijlpaal in de volgende maand want ik heb er maar 2 meer voor ik op reis vertrek... spannend...

Tot de volgende weging!

Groetjes
Miss F

27-04-2015 21:33

Hallo,

We zijn alweer een weekje verder, ze lijken korter en korter te worden en het vooruitzicht is nog steeds super motiverend. Vandaag opnieuw een weegmomentje...

Yes, toch wel nog blij met het resultaat vandaag. Ik heb er toch weer een mooie 900 gram afgekregen, het is nog steeds geen kilo maar die zullen er ook niet meer zo gemakkelijk vanaf gaan. Ik heb er me uiteindelijk ook bij neergelegd dat ik mijn streefdoel niet zal behalen tegen dat ik op reis ga, onder de 65 kg geraken is ook al een hele mooie prestatie toch? Je moet realistisch blijven en het is ook niet de bedoeling dat ik op reis ga beginnen zot fretten en alles in mijn mond steken wat tot nu toe niet mocht. Het is ook niet de bedoeling dat ik ga blijven door diëten op reis... ik ga tenslotte op reis eh ;-)

We zien wel, maar een goeie 3 kg op 9 weken zou toch zeker haalbaar moeten zijn... 300 gram per week moet toch zeker haalbaar zijn... ookal begin ik (hopelijk) met 2A maandag... spannend!

We blijven gaan, we blijven sterk, we blijven verliezen.

Tot de volgende!

Groetjes
Miss F

20-04-2015 14:45

Amaai... al 15 weken ben ik met dit moeilijke dieet bezig, gelukkig begin ik ook af te tellen naar de vakantie en dat is nog 10 weken (mooie vooruitzichten dus).

Het is met een bang hart dat ik me vandaag op de weeschaal til. Ik heb me in de laatste week van de paasvakantie eigenlijk een beetje laten gaan. Dan niet zo zeer op het vlak van eten, 2 BBQ's en enkel het vlees en de groente gegeten, maar dan eerder op het vlak van drank. Het wordt steeds moeilijker om NEEN te zeggen tegen alcohol, dit mede omdat ik niet zo ver meer moet gaan. Maar ik ben er nog niet en dat moet ik toch in het achterhoofd blijven houden! Ik heb toch enkele glaasjes cava naar achteren geslaan de voorbije week. Ik ben er niet trots op, zeker niet nu ik weet dat ik extra hard zal moeten gaan werken om de overige kilo's eraf te gaan krijgen, maar het is wat het is en ik moest er dan toch maar eens op gaan staan vandaag.

Oef... er is toch weer een beetje afgegaan. Niet zo veel als in het begin maar toch nog steeds een mooie 700 gram, ik ben nog steeds blij met alles wat ik krijg. De voorlaatste mijlpaal zal zwaar worden, onder die 65 kg geraken maar ik ga ervoor! Ik zou dit heel graag behalen binnen de 10 weken. Normaal gezien zou dit heel goed haalbaar moeten zijn, 3,6 kg afvallen op 10 weken... dat is een mooie 360 gram per week... dus als ik zo kan blijven verder doen zal ik er zeker geraken. 

Ik ben met dit gewicht ook ineens meer dan 20 kg kwijt nu! Dat wil toch ook al iets zeggen ;-)
Ik heb het wel betrekkelijk moeilijk met deze fase, ik ben niet gewoon van 2 keer per dag warm te eten en nu zou ik dat wel moeten doen en dat ligt me moeilijk. Ik ga nog steeds gemakkelijk pakken naar een proteïne maaltijd over de middag dan dat ik vlees/vis of dergelijke ga staan klaarmaken. Ik probeer me eraan te houden maar het is moeilijk!

Ik kijk al uit naar fase 2a.. daar mag ik binnenkort (hopelijk) aan beginnen. Nog 1,6 kg moet eraf voordat ik aan die fase mag gaan beginnen. Dus als het goed gaat binnen 2 weken, dan mag ik eindelijk weer fruit eten en af en toe een boterham... ik zie ernaar uit! Ookal zie ik dit ook als eerder een gevaarlijke fase omdat je weer zoveel meer mag gaan eten kijk ik er ontzettend naar uit omdat ik stap voor stap weer voedsel mag introduceren in mijn eetpatroon dat ik nu toch al bijna 4 maanden moet gaan missen. Het zal uiteindelijk zoiets zijn denk ik, 4 maanden de fases 1 en dan zal ik normaal gezien mogen starten met de fases 2.. 
Hopelijk moet ik deze niet te snel doorlopen om tijdig klaar te zijn met de fases om op reis te kunnen gaan en kan ik op reis een beetje mijn gewicht behouden! We geven alleszins niet op en gaan ervoor!

Tot de volgende weging ;-)

Groetjes
Miss F

13-04-2015 11:45

Heykes,

Vandaag zijn we alweer een week verder! Wat kijk ik nog steeds uit naar die maandag... Vandaag dus weer een weegmomentje

YYYYYYYYYYEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS!! Ik zit er onder!!! Ik zit er onder!!! Ik heb eindelijk weer een '6' vooraan staan... wat heb ik hier super lang op moeten wachten en wat ben ik blij dat het eindelijk zo ver is! Het doel komt steeds maar dichterbij, nog 7,3 kg te gaan en we zijn er! Ik ben op 14 weken tijd bijna 20 kilo kwijt geraakt en dat is toch al eens de moeite. Zeker als je bedenkt dat een vriendin van mij 30 kg kwijt moest van haar zwangerschap (3 kilo meer dan mij) en ze er maar liefst 3 jaar over heeft gedaan om ze kwijt te geraken. Als ik daaraan dacht werd ik er een beetje depressief van, gelukkig heb ik dan toch een andere manier gevonden! Ik ben deze week weer 1,4 kg kwijt en dat geeft me toch een goed gevoel. Ookal is het niet elke week meer een kilo het doet zo'n deugd om het te zien. Ik ben me er ook zeer goed van bewust dat het nu allemaal niet meer zo vlot zal gaan maar ik hoop toch dat die laatste 7 kilo (5 is ook goed) er op tijd zal af zijn, ik heb nog 11 weken dus het moet goed te doen zijn. Als ik nu nog 0,5 kg af kan vallen per week zal het ook al heel goed zijn en ga ik als een tevreden en zelfzekere mama op reis gaan! Ik kijk er al naar uit, ik mag me gewoon niet te veel laten gaan en moet mijn ogen recht vooruit naar het doel instellen en me niet laten gaan omdat we er bijna zijn!

Aangezien ik nu ook bijna 80% van het gewenste gewicht kwijt ben stap ik over op fase 1C... de laatste fase van de "1" reeks.

 Eens ik 67,4 week moet ik overstappen op fase 2 van het dieet en dan mag ik terug fruit, daar zie ik enorm naar uit! Zeker nu het seizoen van de aardbeien er is.. mmmm wat kijk ik uit naar dat fruit 's morgens ;-) met wat yoghurt... mmm.
Dan mag ik ook eens een sneedje brood eten, het is dan wel volkoren of meergranen brood maar het zal me deugd doen om alweer meer gewone voeding in mijn dieet te stoppen... en zo langzaamaan weer normaal te kunnen eten. 

Bij deze heb ik mijn 4de mijlpaal toch alweer bereikt! Nog eentje, onder de 65 geraken, en dan is het mijn einddoel bereiken... de 62 kg. Wie weet dat ik na mijn reis het dieet verder zet om die oh zo beheerde 58 kg te behalen maar laten we het nu op die 62 kg houden en dan ben ik al zeer tevreden! Ik heb dan ook 3 kinderen op de wereld gezet ;-)

Op naar de volgende!

Groetjes
Miss F

06-04-2015 09:57

Hey allemaal,

Mij vandaag toch nog eens gewogen na de teleurstelling van gisteren... het zal niet veel beter zijn maar als er toch maar een beetje meer af is zal ik al heel blij zijn...

Yes, zie je! Toch weer onder die 71 kg vandaag. Het verschil met vorige week is dan wel maar 0,5 kg maar het is beter dan mijn weging van gisteren.. het is geen kilo meer per week maar het is al dichter bij mijn '6' vooraan ;-)
Dit wil zeggen dat mijn totale gewichtsverlies ook op 18,2 kg staat en ik maar 8,7 kg meer kwijt moet geraken... dat zijn veel zachtere cijfers voor me ookal verschillen ze niet veel met de vorige! Op het gemakje maar we komen er wel! Een klein beetje per keer en we proberen het goed vol te houden! Op naar volgende week, hopelijk met een super resultaat. Dan mag er nog eens een laatste keer een kilootje af, dan zal ik me zalig goed gaan voelen ;-)

Ik ben ook sinds vorige woensdag begonnen met 'The Body Challenge' op Facebook. www.facebook.com/events/635358606594420/
Ik heb ondertussen al 313 mensen die mijn challenge volgen en hopelijk ook goed uitvoeren. Ze hebben een mooie opwarming en een cool down, zo kunnen ze zonder te veel problemen en op een goede normale wijze de spieren kweken en een beetje afvallen op de zones dat ze willen!
Ik blijf hem ook volhouden en begin het zelf ook al goed te voelen, 3 spiergroepen... YES WE CAN! 30 dagen lang de oefeningen volhouden is dan ook niet super lang eh! 

Dus we kunnen nu eindelijk verder met de week en als we dan eindelijk onder die 70 kg zitten kan ik eindelijk naar fase 1C gaan, de laatste van de '1' reeks... ik kijk zo uit naar de '2' reeks waar ik eindelijk eens een stukje fruit mag gaan eten... maar alles op zijn tijd! We blijven doorgaan en geven zeker en vast niet op!

Tot volgende week!

Groetjes
MissF

05-04-2015 21:43

Hey,

Eindelijk ben ik er tot geraakt om vandaag mijn verhaal toch te schrijven, vandaag ben ik al 3 maanden bezig met dit dieet en de tijd lijkt toch voorbij gevlogen. Maar ik heb natuurlijk nog een lange weg af te gaan! 

We beginnen altijd met hetzelfde ritueel en dat is vandaag niet anders, de weegschaal

Wat een teleurstelling vandaag!!!!!! Ik wist dat deze dag zou komen maar ik had gehoopt dat het na de volgende mijlpaal van '6' vooraan zou gaan wachten maar neen hij is er al. Ik ben op een kleine week maar 100 gram kwijt geraakt! Is het omdat ik meer sport en met mijn Body Challenge ben begonnen? Ik weet het niet maar het is niet leuk en motiveert ook niet! Ik heb ook mijn maanddoel niet behaald, jammer genoeg ben ik in deze maand geen 5 kilo kwijtgeraakt! :-( Ik ben nu op een maandje tijd maar 4,2 kg af... dat is een kilo minder dan vorige maand en dat komt hard aan! De meeste zouden zeggen dat ik blij moet zijn omdat er toch nog steeds ongeveer een kilo per week af is gegaan maar ik zie het jammer genoeg niet zo... ik moet op mijn tanden bijten en doordoen maar dit is voor mij een zware tegenslag! Pffff... SUCKS!
Als je naar de foto's kijkt vind ik het ook niet zo een mega verschil buiten vorige maand, het is toch ook een goeie 4 kilo die eraf is gegaan. Het kan ook aan de witte bikini liggen natuurlijk maar goed... het is mijn favoriete bikini dus die zal deze zomer ook zeker niet thuis gaan blijven! Ik zal gewoon extra mijn best moeten gaan doen in de komende weken. Ik had zo gehoopt om binnen de week onder die 70 te geraken maar het zal niet voor direct zijn, het zal voor na de paasvakantie zijn.

Mijn meting was ook minder dan vorige maar daarover ben ik over het geheel eigenlijk best nog tevreden

Ik ben toch weer 26,5 cm kwijt, het is er geen 30 meer maar ik ben in totaal wel 93 cm al kwijt geraakt... dat is bijna een meter omtrek stel je voor!!! Op vlak van cm'ers met ik dan wel tevreden als ik maar niet naar de foto's kijk want die maken me toch wel triest!

Ook heb ik vandaag weer mijn BMI berekend

HIJ IS GROEN!!!! Ik heb eindelijk weer een gezond gewicht!!! Ik heb er veel moeten voor doen en 3 maanden keihard moeten voor werken maar mijn BMI is eindelijk weer een gezond getal! Dat was een opluchting en toch een zonnestraaltje door een bewolkte dag! Maar het maakt dat gewicht jammer genoeg niet goed!
Ik ga desondanks blijven vechten en er blijven voor gaan want ik moet nog 9,1 kg kwijt zien te geraken in 12 weken en ik hoop echt dat het mij zal gaan lukken ookal vrees ik er een beetje voor! 

Een goed moment dat ik dit weekend ook wel had is dat ik één van mijn favoriete jurken heb kunnen aantrekken voor het verjaardagsfeestje van mijn zus haar dochtertje. Het lijkt een eeuwigheid geleden dat ik nog eens normale kledij aanhad of moeite deed om er goed uit te zien.. en het deed deugd, gaf me een natuurlijke en nodige boost! Maar het is natuurlijk niet genoeg maar laten we eerlijk zijn, is dat het eigenlijk ooit?
Ik blijf streven naar het gewenste gewicht maar zal ook al heel blij zijn als ik de 65 kg kan halen voordat ik op reis vertrek, het is niet ideaal en ik blijf streven naar mijn doel van 62 kg maar ik moet ergens ook realistisch blijven en hetgeen ik tot nu heb bereikt is wel al heel mooi!

Indien ik tijd heb en er een verschil op zit zal ik me morgen wegen en opnieuw een bericht posten, misschien zal ik dan ook een beetje meer uitleg geven over met wat ik zoal bezig ben nu van challenges en dergelijke. Indien het niet de moeite is zal het voor ergens deze week zijn aangezien ik morgen niet lang thuis zal zijn ook. 
We zien wel!

Tot de volgende

Groetjes
Miss F
xoxoxoxoxoxoxox

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>