Blog

30-03-2015 09:18

Hallo,

Vandaag was het weer zover, wegen! En het was weer spannend om er te gaan opstaan

Yes!!! Het blijft goed gaan met de daling, er is toch weer 1,5 kg afgegaan deze week en zo blijven we goed op schema! Ik moet met deze cijfers ook maar 0,9 kg meer afvallen om mijn doel te behalen van nog 5kg in mijn 3de maand. Die 3de maand is nu zondag al dus normaal gezien is dit goed te doen... ik zie het zitten! En die befaamde '6' is ook heel erg dicht aan het komen weer, het kan volgende week al van dat zijn en ik hoop het zo. Het is zo'n belangrijke mijlpaal ook voor me, gewoon weer een '6' vooraan want dat wil zeggen dat we er bijna zijn... (ookal hoop ik stiekem weer een '5' te mogen verwelkomen ooit) We blijven doordoen zoals we bezig zijn en eens die '6' er staat kan ik ook beginnen met de volgende fase in mijn dieet! Dan mag ik 2 keer gewoon eten en op dit moment is dit het deel waar ik super veel naar uitkijk dus dan heb ik 2 momenten met lekker eten waar ik naar uit kan gaan kijken ;-)

Een van mijn onuitgesproken doelen was ook om minder dan mijn man te gaan wegen. Hij heeft een gewicht van ongeveer 68 kg en hij blijft eigenlijk redelijk gelijk op zijn gewicht, hij mag natuurlijk wel alles van junk en dergelijke eten zonder een gram bij te komen. Overlaatst ging hij op de weegschaal en zag ik tot mijn verbijstering 66,5 kg staan... man man, daar zit ik wel nog eventjes van hoor! Ik moet nu nog beter mijn best gaan doen maar misschien komt hij zijn kilootje wel weer bij tegen dat ik aan dat getal zit ;-) laten we hopen. Maar ik kom er zeker en vast!

Woensdag begint mijn challenge ook alweer, ik ben op Facebook 'The Body Challenge' gestart en ik zie het ook mega zitten! Ik moet hierdoor mijn '21 Day Fix' wel een beetje inkorten maar het komt goed! Ik zie het alvast volledig zitten! Let's go go go!

We komen er wel, langzaam maar zeker!

Groetjes
Miss F

26-03-2015 10:12

Heykes,

We zijn al 81 dagen aan het diëten en ik moet zeggen ik voel me elke dag weer een stukje beter... mijn sportlessen gaan ook al veel gemakkelijker, ik voel me beter en doe het ook beter.
Zo een zalig gevoel om je volledig te kunnen laten gaan in een les zoals 'Zumba' en je niet heel erg te moeten schamen over alle wiebelende delen van je lichaam... want die zitten er nog steeds maar het was ooit veel erger, geloof me! Ik kan ook alweer een deeltje van mijn kledij aandoen waar ik lange tijd niet meer inkon. De broeken daar zal ik nog even voor moeten wachten maar de truitjes gaan al makkelijker aan, weer iets om naar uit te kijken de moment dat ik terug vlotjes in mijn zumbabroeken zal kunnen ;-)

Met de '21 Day Fix' gaat het ook veel beter en vlotter, ookal moet ik eerlijk toegeven dat ik mezelf er helemaal aan heb moeten zetten deze week want na een zware week vorige week stond ik er nogal weigerachtig tegenover omdat ik me niet nog een keer zo wou voelen maar ik heb doorgezet en ik ben blij want ik ben ervan overtuigd dat het daarom ook beter gaat in mijn lessen. Ik voel dat ik meer energie heb en dat doet ongelooflijk veel deugd!

Dan nog wat foto's getrokken van mijn 'gewone' voeding deze week

Een lekker stukje vis met prei... het was heel lekker, ik ben op zich niet zo een visliefhebber maar nu met mijn dieet ben ik zo ontzettend blij en enthousiast als er normaal eten voor mijn neus staat dat ik alles met gemak op ga eten. Ik denk dat mijn lichaam de schok al voorbij is van al het gezonde eten te krijgen dat ik niet echt meer naar die pasta en pattat ga hunkeren en dat had ik in het begin wel. Dus nu probeer ik 1 keertje per week toch vis te eten, meestal klaargemaakt in de oven.

Een biefstuk!!!!!!!! Wat is dat lang geleden!! Het ziet er misschien ietsje minder smakelijk uit dan de andere maar het was wel heel erg lekker eerlijk gezegd... Met een klein roomsausje erbij (Alpro room) en het wat heeft dat mij gesmaakt! Ik miste zelfs niet eens mijn frietjes erbij, zo puur genieten van alle smaken op mijn bord! Door dit dieet ben ik de smaken van groente en zo meer gaan appreciëren ook, waardoor alles ook beter smaakt. Ik achtte het niet mogelijk maar ik geniet heel hard van mijn eten nu ookal zou het soms wat weinig lijken. Ik heb wel altijd voldoende gegeten, daaraan heb ik dan ook weer gemerkt dat een mens (zeker ik) vooral met de ogen eet en hoe meer er op mijn bord lag hoe beter. Nu heb ik een goed gevuld gezond bord, op zich niet zo veel eigenlijk, en ik heb ook genoeg. Je moet er altijd rekening mee houden dat je maag maar na een 20tal minuten weet dat het genoeg heeft. Daarom is het ook zo dat hoe trager je eet hoe beter!

Maar goed, we gaan verder en hopen op nog meer super goede resultaten in de toekomst... hup hup hup, we kunnen het!

Tot de volgende

Groetjes
Miss F

23-03-2015 22:16

Hallo,

Vandaag eindelijk weer zover! Ik sta wel steeds onzekerder tegenover mijn weegschaalmoment... omdat het gevoel er steeds is dat ik die kilo niet zal gaan halen en dat zal een heuse teleurstelling zijn. Ik zou liefst nog vlotjes onder de 70 kilo geraken en dan mag het een beetje minder snel gaan, hopelijk zal mijn gewicht hem niet eerder stabiliseren.
Dus deze morgen

Woehoe!!!!! Ik heb het weer goed gedaan deze week, wat een opluchting deze ochtend! Er is in de voorbije week toch weer 1,1 kg afgegaan. Dit is een resultaat dat me heel blij maakt, nog een kleine 3 kg en mijn 3de mijlpaal is bereikt! Oh wat kijk ik hiernaar uit, dan zal ik toch een klein dansje doen ter plaatse ;-)

Dit wil ook zeggen dat ik dichter bij mijn doel kom voor mijn 3de maand. Ik moet nu op 2 weken tijd nog 2,4 kg zien te verliezen en ik weet heel goed dat het krap zal worden! Ik hoop natuurlijk dat ik het kan halen maar ik weet heel goed dat het heel nipt zal zijn. We doen ons best, het einde van de '21 Day Fix' en ook direct mijn einde 3de maand dus het zal heel spannend zijn.

Vandaag op het menu stond ook weer iets lekker dat ik zeker met jullie wil delen vandaag. In plaats van echt vlees en dergelijke mag ik ook vleesvervangers nemen en ik vond in onze lokale Delhaize de vleesvervangers van Alpro. Ik dacht deze eens te gaan proberen als ik 's avonds niet zoveel tijd heb of als ik voor mijn gezin iets klaarmaak waar ik niet kan van eten, zoals vanavond. Voor het gezin stonden er frietjes met balletjes in de tomatensaus op het menu, ik mag noch de frietjes nog het gehakt eten dus moest ik iets anders voorzien. Dus het werd de Alpro veggie burgers, ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door de smaak. 

Is het omdat ik al zolang aan het diëten ben, daar kan ik niet op antwoorden ik vind ze voor mij nu wel lekker smaken. Ik eet ze ook niet overdreven veel natuurlijk, maximum 1 keer per week en meestal daar nog niet aan toe want er zit toch een kleine hoeveelheid zetmeel in en daar moet je mee blijven opletten. Maar de keren dat ik het eet smaakt het toch ;-) 
Morgen zal het een visje zijn... mmmmm ik kijk ernaar uit!

Voor de rest blijven door doen natuurlijk en hopen dat we al onze doelen halen die we onszelf opleggen. We bijten door maar het einde mag beginnen komen! Ik ben klaar voor de normale levensstijl... nog even tandjes bijten.

Tot de volgende!

Groetjes
Miss F

22-03-2015 20:28

Hey allen,

Ik ben vandaag een week bezig met mijn "21 Day Fix" challenge en ik heb het goed doorstaan!

Ik was wel super blij dat het vandaag een relax dagje was, een dagje met Yoga... nog een hevige les zou ik niet hebben doorstaan ;-)
Het is echt goed voor het lichaam en de geest, ik denk dat ik op zondag zal blijven Yoga doen gewoon om me de hele dag door goed te voelen! Het zal me ontstressen en zo kan ik nog meer van mijn vrije luie zondag gaan genieten. Ook op reis neem ik de Yoga dan mee, lekker zalig in de ochtendzon... mmmm... ik zie het al voor me en ik zie het zitten.
Ik ben eens benieuwd hoe mijn 2de week zal verlopen, zal ze even zwaar worden dan mijn 1ste? Ik had het niet verwacht maar ik moest toch ook mijn best doen om de oefeningen vol te houden. Misschien is dit ook mede omdat ik in de week ook nog eens de fitnesslessen geef maar toch, de meeste mensen zouden toch verwachten dat het voor mij ietsje makkelijker zou gaan verlopen.
De foto van mijn buik en 'lovehandles' hou ik momenteel voor mezelf en op het einde van mijn 3 weken zal ik de foto's naast elkaar geplakt posten zodat we kunnen zien of het daadwerkelijk iets voor me heeft gedaan. Ik ben benieuwd, voor de moment zie of voel ik nog niet zoveel verschil daarom beter wachten tot het einde!

Zoals ik al eerder zei ben ik super blij dat ik terug een stukje gewoon mag gaan eten, vandaag was het ook weer echt lekker


Lekker scampi's met worteltjes... de scampi's zijn gebakken met een beetje curry en in een room van Alpro. Niet te veel gebruiken natuurlijk maar ik verzeker je, dit was echt super mega lekker! Smaakte naar meer maar met deze kleine portie had ik eigenlijk wel genoeg! Dit komt zeker ook nog eens op het menu, ik zal in de loop van volgende week ook nog wat van mijn lekkere gerechtjes posten om jullie eventueel ook een idee te geven wat je zoal kunt gaan eten in deze fase en ook deze erna.

Voila, ik ga nog een beetje van mijn avond genieten misschien wel eens met een glaasje voor de gelegenheid want dat mis ik toch nog het meeste, samen met mijn man een glaasje nuttigen... maar het blijft bij dat ene glaasje want anders is het weer te ver gaan en kunnen we weer bijkomen!

Morgen gaan we weer wegen.. spannend want ik moet er wel nog 3,5 kg af en dit in 3 weken (morgen weten we hoeveel dichter we al zijn bij het resultaat!) Ik hoop echt dat het me nog 1 keertje lukt om die 5 kg kwijt te spelen in 1 maand en dan is het niet ver meer af van mijn "6" vooraan :-D
Dus... duimen maar dat er morgen toch weer een kilootje af is gegaan...

Tot morgen

Groetjes
Miss F


 

18-03-2015 15:05

OMG!!! Ik ben bezig met mijn "21 Day Fix" en het is uiteindelijk ook nog zwaar afzien. Mijn eerste dag viel heel goed mee, het is een workout van 30 minuten en de eerste cardio voor het volledige lichaam. Ik ben door deze workout gevlogen en had het gevoel dat ik deze 21 dagen zonder probleem zou gaan doorstaan. 's Avonds gewoon mijn lessen gaan geven en met een lekker gevoel gaan slapen. Op dinsdag... het was mijn ergste dag ooit! Ik was zo STIJF! Niet meer normaal, zeker voor iemand dat al 12u per week sport en niks voelde tijdens de workout. Gelukkig was het gisteren een workout voor het bovenlichaam en kon ik deze ook zonder veel problemen volhouden! Vandaag nog altijd een beetje stijf maar ik heb me erdoor gesleurd, we gaan ervoor en geven niet op! Ik stond eerste een beetje twijfelachtig tegenover het programma maar ik moet eerlijk zeggen als ik mijn spieren voel heb ik echt het gevoel dat ik andere spieren gebruik en dat het misschien toch kan helpen op mijn 'probleemzones'. We zien wel maar we geven dit programma zeker niet op, ik kijk al uit naar zondag voor een setje Yoga ;-)

Het dieet op zich gaat heel goed eigenlijk, de honger is volledig weg en ik moet bijna een wekker zetten om op tijd een maaltijd te nuttigen. Zo veel te beter natuurlijk want met honger zitten is zeker alles behalve leuk! Het was tanden bijten maar ik ben blij dat ik zover gekomen ben. Zeker met mijn gewone maaltijden tussendoor nu is het dieet veel aangenamer geworden... ik kijk uit naar mijn maaltijden 's avonds en het is soms zelfs een beetje teveel dat ik op mijn bord wil nemen. Alleen maar positief al je het mij vraagt. 

Ik kijk alweer uit naar mijn weging maandag! Natuurlijk rekening houdend met de eventuele extra spieren :-D

Tot de volgende

Groetjes
Miss F

16-03-2015 10:08

Hallo allemaal,

Wow, week 10! Bijna niet te geloven dat ik al zo lang bezig ben en nog sterker... dat ik het dieet al zo lang weet vol te houden. Want laten we eerlijk zijn, gemakkelijk is het niet! Maar we hielden het toch al goed vol tot nu, nog eventjes en ik vertrek al op reis... nog 15 weken en we zijn ermee weg ;-)
Maar dat wil ook zeggen dat ik maar 15 weken heb om al mijn kilo's kwijt te geraken en nog belangrijker om al mijn fases te doorlopen zodat ik zonder al te veel zorgen op reis kan vertrekken. We zien wel of we het halen want het gaat nu steeds moeilijker worden om goed en veel af te vallen!

Vandaag was het dus weer zover, weegschaal

Toch weer een mooie 1,3 kg af! Na vorige week was de moed me eerlijk gezegd een beetje in de schoenen gezakt omdat ik niet meer aan mijn kilo per week kwam maar met deze week bij heb ik het toch weer goed kunnen maken! Ik ben toch weer super blij met dit resultaat... Die o zo gewenste '6' vooraan komt ook steeds dichter... waar is de tijd dat ik zo blij was met een '7' vooraan mijn gewicht. Nu kijken we natuurlijk vooruit en zijn verder gemotiveerd om die resterende kilo's eraf te krijgen... als alles goed gaat sta ik binnen de 4 weken met een '6' vooraan en dan ga ik nog zoveel blijer zijn dan voorheen... alweer een mijlpaal dan. Maar ik ga zeker niet klagen want ik heb er al 2 behaald, eerst onder de 80 kg en dan onder de 75 kg... nog 2 te gaan voor ik kan streven naar mijn einddoel!  Maar alles op zijn tijd, natuurlijk vind ik nog steeds dat het niet snel genoeg vooruit gaat maar we moeten realistisch blijven en de kilo's kwamen er ook niet op 1 maand bij! Het gaat goed vooruit zo! Ik ben alvast tevreden.

Mijn Insanity heb ik jammer genoeg maar 3 dagen volgehouden, met mijn drukke schema en de hevige lessen die ik zowiezo al geef was het toch ietsje te zwaar. Ik heb teveel hooi op mijn vork genomen met dat programma en denk dat ik het eerst moet opbouwen! Dus ging ik op zoek naar een veel belovend korter programma en dat vond ik! "21 day fix" is nu het programma waar ik mee ben gestart vandaag! Het is korter dus is de motivatie groter en het zijn workouts van een half uurtje dus daar kan ik me meer aan binden om elke ochtend te doen!
Mijn eerste workout zit erop en ik ben tevreden, het is intensiever dan ik had gedacht maar ik houd dit zeker vol!

We gaan ervoor! Misschien is dit wel een goede oplossing, vooral een Yoga moment op zondag zie ik volledig zitten ;-) Dit is ook een programma dat ik gemakkelijk kan meenemen op reis en volhouden, elke dag maar een half uurtje... ik zie het zitten. Hopelijk valt deze wel te combineren met de rest van mijn lessen! Duimen maar want er moet dringend iets gebeuren aan die buik van me

Met dit deel van mijn lichaam heb ik het moeilijk.. het is natuurlijk ook mega uitgerokken door mijn 3 zwangerschappen maar toch hoop ik dit weer in orde te krijgen. Dus dit is de foto voor ik met het programma begon en we zullen zien of er effectief heel veel verschil is binnen 3 weken want het is een programma voor 21 dagen! We zullen zien!

We gaan gewoon door! Ik geniet wel mega van mijn 'gewone' maaltijd 's avonds nu! Een echt stuk vlees/vis/gevogelte is echt een luxe en een groot verschil met de maaltijden uit zakjes! Ik kijk er zelfs al naar uit en merk dat ik nu gemakkelijk alle groentes naar binnen werk, ookal was dat niet mijn favoriet bij maaltijden ga ik er nu echt van genieten! Hopelijk kan ik die gewoonte ook verder zetten als mijn dieet fases over zijn en ga ik niet weer snoepen en drinken zoals voorheen. Niet dat ik overdreven veel dronk maar ik ben zo verzot op mijn cocktails en de zomer komt er weer aan.. zal gevaarlijk worden ;-)

Goed, we zetten onze week verder en proberen het allemaal vol te houden!

Tot de volgende

Groetjes
Miss F

09-03-2015 14:48

En we gaan weer door...

Het is weer maandag en dat wil dus zeggen dat het weegmoment er weer is aangekomen. 1 keer per week lijkt niet zoveel maar aan het bloggen te zien is het ook meer dan genoeg hoor. Ik zou anders denk ik een beetje gek worden moest ik er alsmaar opstaan.

Er is deze week 0,7 kg afgegaan. Het is geen kilo en dat is jammer maar zoals ik al zei kon het sprookje niet blijven duren en moet er eens een mindere week tussen gaan zitten, te gemakkelijk kan ook niet altijd ookal zouden we het heel graag willen. We blijven ervoor gaan!

Ik ben sinds vandaag ook officieel overgegaan tot fase 1B, dat wil zeggen dat ik nu elke dag een redelijk normale maaltijd mag nuttigen.

Mijn gevoelens daarover zijn gemengd, zal het me goed doen om eindelijk weer normaal te kunnen eten of zal de honger terugkeren en zal ik daardoor meer in verleiding komen voor het eten van "verboden" voedsel? Ik hoop van niet en probeer het vol te houden om mijn doel te bereiken. Nog 13 kilo in 16 weken dus op zich zou het haalbaar moeten zijn. We zien wel, ik kijk er wel naar uit om weer echt eten in mijn mond te gaan steken.

Vandaag ben ik ook gestart met het trainingsprogramma... Insanity! Vandaag was het enkel de Fittest dus was het niet zo lastig, die dagen zitten er zeker aan te komen maar het is voor het goede doel. Alles lekker strak krijgen voor de zomer ;-)
Mijn resultaten van deze eerste test:

We zullen zien binnen 2 weken of er al verbetering in zit! Het zou toch een beetje moeten schelen... Maar als de spieren erdoor komen zal ik ook al heel blij zijn. Het is een programma van 9 weken, dat zal extra lastig worden zo strikt op mijn eten letten en dan nog eens een zwaar trainingsschema bovenop mijn dagelijkse fitnesslessen die ik al heb. Als ik nu geen resultaat mag boeken dan weet ik het ook niet meer. Maar dat zal wel niet, het komt allemaal wel goed! We gaan ervoor!

Als je ook Kyalin bent begonnen of je begint ook de Insanity training laat het zeker weten! Mss kunnen we resultaten en tips wisselen. Aarzel zeker niet om me te contacteren!

Tot de volgende!

Groetjes
Miss F

05-03-2015 11:00

Hey,

Vandaag was het dan weer Dday! We zijn alweer een maandje verder dus in totaal al 2 maanden bezig en ik moet zeggen dat ik zeker op de foto's het verschil goed begin te zien! Ik ben blij want als ik zelf naar mijn allereerste foto's kijk vind ik het verschrikkelijk dat ik er zo heb uitgezien... heel confronterend maar daarvoor zijn die foto's ook natuurlijk.

Deze morgen heb ik dus alweer eerst op de weegschaal gestaan:

Mijn mijlpaal voor deze maand is weer behaald!!!!! Yihaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Ik ben mijn 2de maand 5 kg kwijtgeraakt! Dat maakt mijn totale gewichtsverlies 13,6 kg op 2 maanden tijd en zeg nu zelf, dat is toch wel mooi gedaan!! Ik ben echt weer super blij met mijn resultaten en blijf er echt voor gaan.
Dit betekend ook weer een nieuw hoofdstuk ik mijn dieetplanning... ik ga flink naar die 75 kg dus ga ik maandag ook starten met mijn Insanity programma. Zo hoop ik mijn lichaam strakker te krijgen tijdens het gewichtsverlies zodat ik meer vertrouwen krijg voor deze zomer, na 3 kids is het werk een beetje meer en langer dan na eentje.

Ook heb ik me weer gemeten:

Wat een rare resultaten krijg ik toch telkens bij die metingen... mijn armen verdikken precies (terwijl deze het meest uitkomen tijdens het sporten doordat ik geen mouwen heb) en mijn kuiten blijven ook maar lekker dik... pfff... mss dat ik met de training vanaf volgende week wat meer resultaat boek op dat vlak.
Maar al bij al is er toch weer 36 cm verdwenen op mijn lichaam en dat maakt ook het grote verschil op de foto's. In kilo's ben ik minder afgevallen maar in cm dan weer meer... daarom dat het zo belangrijk is om je ook te meten tijdens een dieet want de weegschaal kan zo misleidend zijn. En ga er zeker niet elke dag op gaan staan want dan maak je jezelf gek ;-)

Dan maar eens weer die gevreesde BMI berekend:

Ah.. ik begin er langzaamaan te geraken. Eens ik 71,4 kg heb bereikt zal ik eindelijk weer een gezonde BMI hebben van 25... het is dan nog steeds niet de gewenste 22 maar dan komt het toch al weer aardig in de buurt!
Ik ben blij dat ik weer richting een gezond gewicht ga want dat is toch ook een belangrijk aspect van het dieet.. we komen er wel.

Ik ben ook bij mijn Kyalin coach op de speciale weegschaal gaan staan en de resultaten waren minder dan verwacht:

* Vet = 38,3%
* Spieren = 44,5 kg
* Botten = 2,4 kg
* Vocht = 46%
* Leeftijd = 46 jaar

Wel... gelukkig is mijn vetmassa naar beneden gegaan... niet super veel maar toch een beetje! In hoeverre ik deze weegschaal kan vertrouwen? Ik ben er niet zo zeker van aangezien ik, ookal sport ik zoveel, toch spieren ben kwijtgeraakt... meer dan een kilo zelf! En mijn botten zijn door mijn dieet ook met 0,1 kg verminderd. Mijn leeftijd blijft ondanks alles nog steeds een vreselijke 46 en dat is maar liefst 15 jaar ouder dan dat ik werkelijk ben dus, nee het voelt alles behalve goed met deze weging erbij!
We zien wel de volgende keer zeker?!

Volgende doel? Wel heel graag 5 kilo.. ik weet dat dit heel moeilijk zal worden maar ik hoop met de Insanity training erbij dat ik dit doel toch wel zal kunnen halen! Ik ben er helemaal klaar voor en heb mijn 'fittest' al klaarliggen:

Ik heb deze test ook eens gedaan toen ik nog op mijn zwaarste was, toen ik nog niks van dieet deed en ik ben eens benieuwd of er al een verschil zal zijn. Ik sportte dan ook al mijn 12 uren in de week dus... maar normaal gezien met 13 kilo minder zou het ietsje makkelijk moeten gaan. We zullen zien, ik ben alvast benieuwd!

Op naar de volgende.. op naar maandag met een nieuw hoofdstuk in mijn dieet.

Tot dan!

Groetjes
Miss F
xoxoxoxoxox

02-03-2015 12:22

Heykes,

Vandaag was het dan weer zover! Weer op de weegschaal gaan staan... ik was niet zo zeker vandaag over de resultaten, ik wil zo graag onder de 75 kg geraken om verder te kunnen met de training en het gaat me allemaal zo mega traag. Ik weet dat ik blij moet zijn met alles wat eraf gaat maar het lijkt allemaal nog zo ver weg.. bijna 2 maanden bezig en toch heb ik het gevoel dat de eindstreep nog zo ver weg is!

Vandaag was al bij al toch een hele goede weging!

We zijn er deze week opnieuw een mooie 1,5 kg kwijt geraakt! Al bi al toch weer dik de moeite waard! We zijn bijna halverwege... nog een kleine halve kilo en we zijn halverwege en dat op 2 maanden. Ik hoop na mijn 2de maand mijn doel van een extra 5 kg kwijt te zijn... dat wil zeggen dat we tegen donderdag nog 0,2 kg moeten kwijt geraken... op zich denk ik nu wel dat dit haalbaar is en dat ik dit doel kan halen ookal is februari zo'n ontzettend korte maand! Zoveel te beter natuurlijk! Het feestje kan niet blijven duren maar dan mss nog eens 5 kg de volgende maand en dan zijn we zeker safe om alle fases te kunnen doorlopen tegen dat we op reis vertrekken!

Eind van de maand wil ook zeggen opnieuw bestellingen plaatsen en aangezien ik nu echt wel ga overstapen van fase (volgende week maandag) zal ik ook minder geld kwijt zijn aan producten. Het is een duurder dieet, dat zal ik nooit ontkennen, maar als je mijn resultaten bekijkt (en ik was zo overdreven zwaar ook nog niet) dan is het die extra euro's meer dan waard!

Wat ik ook nog wil meegeven is dat het tijdens dit dieet heel belangrijk is om aanvullende vitamienen te nemen, eentje die voor mij eigenlijk een beetje onmisbaar is geworden is deze:

Als ik deze vitamientjes niet neem voel ik me op slag veel lustelozer... ik heb ze nodig om mijn voedingspatroon aan te vullen en me gewoon nog steeds goed te voelen in mijn vel. Ik had mijn pilletje eens een dag of 2 vergeten.. plots had ik niet veel energie meer en ik was veel moe. Niet direct nagedacht over het vitamientje maar toen ik ze weer zag staan in de keuken. Toen ik ze terug begon in te nemen voelde ik direct weer het verschil dus denk zeker niet dat je een uitzondering bent en ze niet nodig hebt. Het dieet geeft je genoeg maar eenmaal niet alles wat je nodig hebt! Daarvoor zijn hun supplementen ook zeer interessant, niet op het geld kijken maar kopen want je hebt ze nodig om normaal en goed te functioneren.
 
Voila, op naar donderdag voor de spannende foto's en meting! Ik hoop toch die extra 200 gram nog kwijt te geraken dat ik het doel van 5 kg haal!
 
Groetjes
Miss F
27-02-2015 11:33

Hey allemaal,

We zijn nog steeds goed bezig met ons dieet... heel sporadisch drink ik 1 glaasje cava voor de gezelligheid (maar het blijft absoluut bij 1) en dit lijkt voorlopig mijn dieet niet teniet te doen. Ik mag eens een glaasje maar natuurlijk niet overdrijven! Als dat een keertje voorvalt kan het gerust zonder zorgen maar je moet er natuurlijk geen misbruik van gaan maken want dan ga je het dieet wel verdoemen en dit is zeker geen aanmoediging tot... maar gewoon een weetje dat het wel even kan!

Ik ga jullie in deze blog ook eens voorstellen aan de kledij waar ik het meeste naar uitkijk om terug te kunnen dragen eens ik terug op mijn gewicht sta en waarvan ik hoop dat ik ze in mijn valies kan steken als ik op reis ga!

Als eerste toon ik je de kleedjes die ik nog nooit heb gedragen:

Ik zag deze kleedjes in de winkel hangen toen ik 7 maanden zwanger was, het waren mega solden in een super leuk winkeltje dus dacht ik bij mezelf dat ik er tegen volgende zomer wel zou inkunnen. Ik heb ze over mijn hoofd getrokken zo ver als ik kon en keek toen in de spiegel of ik met de kleuren goed stond! Mijn man erbij als versterking natuurlijk en we kwamen tot de conclusie dat de jurken super mooi waren dus heb ik ze gekocht. Nu wil ik ze natuurlijk heel graag meedoen op reis om ze voor het eerst te kunnen dragen en daar zie ik natuurlijk mega naar uit! Dit zijn mijn eerste kledingsstukken die me mede motiveren om door te gaan met mijn dieet!
 
Dan als 2de deel heb ik mijn jumpsuits:
 
 

Ik had een 2tal jaar geleden mijn donkere jumsuit gekocht van G-star, nadat ik hem in Canada in de rekken had zien hangen wou ik hem heel graag hebben. In Canada ging hij me wel meer dan € 200 kosten en dat vind ik iets teveel van het goede dus ging ik ernaar opzoek in Belië... na een lange zoektocht heb ik hem dan eindelijk gevonden en werd één van mijn favoriete kledingsstukken. Toen mijn man me meenam naar een exclusieve sale van G-star had ik mezelf voorgenomen als er een jumpsuit was in mijn maat (dezelfde als mijn andere) dat ik hem zowiezo ging kopen. Op dit moment was ik nog maar 3 weken bevallen dus mijn lichaam was ook niet zo super. En wat raad je... ja hoor helmaal achteraan in een hoekje stond hij naar me te lachen. De licht gekleurde jumpsuit heb ik dus ook nog nooit gedragen en daar kijk ik ook ontzettend naar uit! Hopelijk kan ik ook deze op reis dragen, weer een motiverend stuk kleding meer ;-)

Dus als dit geen goede redenen zijn om verder te gaan met het dieet + mijn reis naar de zon dan is niks een goede reden! Nu uitkijken naar maandag voor de volgende weging en zeker de donderdag want dan zijn we weer een maand verder en ik ben benieuwd of we die befaamde 5 kilo zullen halen... spannend..

Tot de volgende!

Groetjes
Miss F



 

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>